Tarieven

De zorg die MOB biedt kan zowel vergoed als particulier geboden worden. MOB heeft een contract afgesloten met de volgende gemeentes: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-De Mierden, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre.
Dit betekent dat de zorg die wij bieden in sommige gevallen vergoed wordt.

Zorg die valt binnen de generalistische GGZ kan vergoed worden wanneer u een verwijzing heeft van een arts of vanuit de gemeente. In sommige gevallen wordt de zorg die wij bieden niet vergoed of wellicht heeft u een reden om geen gebruik te willen maken van de vergoeding. In dat geval hebben wij ook particuliere tarieven. Hieronder ziet u daarvan een overzicht.

De zorg voor ernstige, enkelvoudige dyslexie wordt vergoed door de gemeente, maar hiervoor geldt een ander aanmeldingstraject. Bekijk hiervoor de informatie beschreven onder het kopje EED.

Mocht u vragen hebben over de vergoeding of betaling, neem dan gerust contact met ons op.

Uurprijs psychologische/orthopedagogische zorg
(45 min. directe en 15 min. indirect tijd):                €   97,50
Intelligentieonderzoek
(met uitgebreid adviesgesprek):                                € 600,-
Onderzoek naar dyslexie:                                           € 895,-
Onderzoek naar dyscalculie:                                      € 975,-
Psychologisch onderzoek:                                           Prijs afhankelijk van de hulpvraag
Supervisie (uurprijs)                                                        97,50

Voor begeleiding van scholen, bijvoorbeeld op het gebied van deskundigheidsbevordering of het afnemen van groepsgewijze testen (zoals de NIO), maken wij een prijs op maat. Als u contact met ons opneemt, maken wij een passende offerte.